DÜĞÜN MÜZİKLERİ


DÜĞÜN MÜZİKLERİ



İlk dans şarkınızı partnerinizle tartışırken uzun zaman geçirmiş olabilirsiniz, ancak gününüzde ihtiyaç duyacağınız diğer önemli müzik parçalarını ihmal etmeyin!
Düğün töreni şarkılarınız için en az iki seçim yapmanız gerekir: yani, işlemsel ve resimli şarkılarınız.



Senin ve düğün partisinin koridordan aşağıya doğru yürüdüğü müzik bir şarkıdır - herkes için bir şarkı alabilir veya büyük girişiniz için ayrı bir şarkı seçebilirsiniz. Törenin sonunda, siz ve yeni kocanız, mekanı, müziğin müziğinden daha heyecanlı olmaya meyilli olan, röportaj müziğinize bırakıyorsunuz.

DAHA FAZLA OKU: 2018’nin en popüler düğün ilk dans şarkıları
Bu müzik parçalarının her ikisi için de geleneksel seçenekler var, ancak size düşünülecek birkaç seçenek sunduk. Dinle ve eğlen!

topluca yapılan
1. Gelin Korosu, Wagner
Genellikle Gelir Gelin olarak bilinen bu klasik müzik parçası gelinin alayı için geleneksel bir seçimdir ve genellikle bir organda oynanır. Klasik piyanoda Vicente Avella'nın biraz daha modern bir düzenlemesini seçtik. Bu şekilde, drama olmadan gelenek unsurunu koruyabilirsiniz!




2. D, Pachelbel'de Canon
Gelinler ile başka bir popüler seçim. Bu muhteşem müzik parçası, geleneksel bir dörtlüsün çaldığı güzel sesler, ama bu versiyonu da klasik gitarda Per-Olov Kindgren tarafından çok sevdik.




3. Bin Yıl, Piyano Adamları (orijinal olarak Christina Perri)
Çoğunlukla çiftler klasik enstrümantal veya işitsel müzikleri için vokallerle daha modern bir aşk arasında karar veremezler. Neden en sevdiğiniz şarkılardan birinin enstrümantal bir kaplaması ile her iki dünyanın en iyisini elde etmiyorsunuz? Christina Perri'nin bu piyano ve viyolonsel kapağını gerçekten çok seviyoruz - daha klasik kapaklar için Piyano Adamlarına göz atın.




4. Aslında Aşktan Glasgow Aşk Teması
En sevdiğiniz film müziğinden çıkan bir şarkıya koridordan inmek, enstrümantal müziği kişisel bir dokunuşla töreninize dahil etmenin bir başka yoludur. Seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek var - Aşk Gerçekte başlamak için harika bir yer ve bunu bilmeden önce size iyi bakacaksınız.



DAHA FAZLASI: Düğün günü için en iyi baba-kız dans şarkıları
5. Evlen benimle, trenle
Modern bir şarkı istiyorsanız ama ne tür bir şey yapılacağından emin değilseniz, bunu harika bir seçim olarak düşünürüz. Melodi ve şarkı sözleri hem güzel hem de tempo bir süreç için çok hızlı değil.




6. Gökkuşağının Üzerinde Bir Yerde, İsrail Kamakawiwo’Ole
Biraz farklı bir şey için, bu muhteşem ukelele kapağını yenemezsin - herkesi gülümsediğinden emin olabilirsin!



gerileme
7. Düğün Mart, Mendelssohn
Bu düğün rekreasyon için geleneksel seçimdir. Bu büyük organ parçası kesinlikle yüksek drama ile ilgili, bu yüzden büyük veya dini mekanlara en uygun olanıdır.




8. Sheba Kraliçesinin Gelmesi, Handel
Bu klasik parça bir gelişi belirtmek için tasarlanabilir, ancak bir durgunluk için mükemmel çalışır - yüksek tempo ve kuşkusuz neşelidir. Daha geleneksel çiftler için mükemmeldir.




9. İnanmayı Durdurma, Vitamin String Quartet (başlangıçta Yolculuk)
Modern bir melodinin bir başka klasik kapağı - Geleneksel ve çağdaş arasındaki mükemmel dengeyi vurduğu için, Journey’in Dur Direği İnanmasının bu versiyonunu bir yaylı çalgılar dörtlüsünün oynadığı gibi seviyoruz.




10. İmzalı, Mühürlü, Teslim Edilen, Stevie Wonder
En popüler modern seçimlerden biri - ve iyi bir sebeple! Ne de olsa siz ve yeni kocanız düğün kayıtlarını yeni imzaladılar, bu yüzden “imzalı, mühürlü, teslim edilmiş - sizsiniz!” Sözleri özellikle anlamlıdır.




11. Hayatımın İlk Günü, Parlak Gözler
Bu sevimli akustik şarkı, ilginç bir alternatif arayan çiftler için mükemmel bir seçimdir ve bunun, evli hayatınızın ilk gününe başlamak için güzel bir yol olduğunu düşünüyoruz.



12. Şimdi Aşk, Ağır D & Boyz Bulduk
Gerçekten farklı bir şey arayanlar için, Will Smith ve Eva Mendes'in Hitch'in son sahnesine indiğini gördüğümüzden beri bu şarkıyı bir düğünde sevdik. Sizce ve yeni kocanız hareketlerini yenebilir mi?